Skriv på för liberalismen och Liberaldemokraterna


Liberaldemokraterna logoProjekt Liberaldemokraterna närmar sig allt mer status som parti. Arbetet med partiprogrammet går snabbt framåt och allt fler engagerar sig i projektet.

För att kunna registrera partibeteckningen behövs dock 1 500 namnunderskrifter och därför behöver vi hjälp. Om du vill hjälpa till så kan du ladda ner blanketten och samla underskrifter från dig själv och dina liberalt sinnade vänner.

En underskrift innebär inte att du blir medlem i Liberaldemokraterna, utan endast att du stödjer vår demokratiska rätt att få bilda ett politiskt parti.

Med blanketten i handen kan du samla namn från myndiga svenska medborgare. Notera att den som skriver under måste skriva namn och andra uppgifter, som personnummer och bostadsort, egenhändigt. De som skriver under blir INTE medlemmar, de skriver bara under för att stödja vår rätt att bilda parti.

Namnen kommer inte att bli offentliga. Listorna lämnas till notarius publikus.

OBS!!!
Listorna måste vara fullständiga och den som undertecknar måste skriva hela sitt personnummer, sin namnteckning, ort och datum, själv. Annars är namnteckningen inte giltig!

När du samlat ihop namn skickar du namnen till oss.

Liberaldemokraterna, kansliet
Att: Amanda Brihed
Bridgevägen 12
142 66 Trångsund

Tack för din hjälp!

(Valmyndighetens regler för registering av parti hittar ni här.)

Fler som samlar underskrifter är Amanda Brihed, Torbjörn Jerlerup, Liberaldemokraterna, Scaber Nestor, Liberal Demokrati, Gothbarbie, Carl-Johan Rehbinder, Jens Odsvall, Yacob Nir.

Annonser

Om Per Pettersson

Kommunikatör, fotograf och liberal. Visa alla inlägg av Per Pettersson

5 responses to “Skriv på för liberalismen och Liberaldemokraterna

 • Snart människor….lär det komma ett nytt LiberaltParti (L) « Yacob Nir

  […] Andra Liberaldemokrater som också uppmuntrar till namninsamling: Liberaldemokraterna, Amanda Brihed, Torbjörn Jerlerup, Niklas Starow, Hanna Söderström, Martin Ekdahl, Yacob Nir Per Pettersson […]

 • Liberaldemokraterna sänker Borgerligheten | CSundström

  […] Per Pettersson samlar förnärvarande in namnunderskrifter för att starta ett liberaltparti, Liberaldemokraterna (L). Självklart skrev jag under för att hjälpa min vän, de flesta av de som driver projektet med att starta upp partiet har enligt min uppfattning rötter i LUF eller dess moderparti FP. Nu spekulerar jag bara men jag tror inte att Liberaldemokraterna får 4% i riksdagsvalet 2014, vilket medför att de inte kommer in. Vilket medför att om potentiella borgerligaröster (främst från Folkpartiet, men även Centerpartiet) läggs på detta nya och spännande parti, så kan Alliansen förlora sin regeringsställning. Redan idag trots fler röster jämfört med föregående mandatperiod så förlorade Alliansen sin majoritet i riksdagen tillföljd av att Sverigedemokraterna kom in. Nu tycker inte jag att man ska lita på opinionsundersökningar men enligt dem så kämpar så väl Centerpartiet och Kristdemokraterna för att klara 4%-spärren. Om vi i september 2014 har ett liknande scenario så behöver vi ett starkt Folkparti för att gemensamt med Moderaterna styra vårt avlånga land, nu ser vi en ny fara i att Liberaldemokraterna dyker upp. Jag skriver en fara för att det kan medför att Alliansen förlorar regeringsställningen. Vem vet Liberaldemokraterna som, med tiden, kommer bli en kraft att räkna kanske tom kommer in 2014 och med Centerparti(?) samt ett starkt miljöparti bildar en liberal mittenregering? […]

 • There’s a man going round, taking names… « TantraBlog

  […] Amanda Brihed, Torbjörn Jerlerup, Niklas Starow, Hanna Söderström, Martin Ekdahl, Jens Odsvall, Per Petterson, Yacob […]

 • UncleLööwDenYngre

  Den där rabiata Jerlerup verkar ha ett stort vakuum i huvet.
  Förmodligen sögs det ut i samband med födseln då sugklocka användes.

 • gothbarbie.se | Hjälp Liberaldemokraterna bilda parti!

  […] Andra om detta: Scaber Nestor, Martin Ekdal,  Amanda Brihed, Sverige är inte världens navel, Liberaldemokraterna, Carl Johan Rehbinder, Per Pettersson, […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: