Valtester 2010 #2


Nu har DN fått upp sitt eget valtest, som inte är samma som SvD och många andra tidningar använder. Inga stora överraskningar i resultatet för min del, utan det ser ut ungefär som det brukar.

Resultat av DN:s valtest 2010

Om Per Pettersson

Kommunikatör, fotograf och liberal. Visa alla inlägg av Per Pettersson

2 responses to “Valtester 2010 #2

 • Tobias

  Jag tycker det var lite tråkigt, för jämförelsens med SvD:s test skull, att Sverigedemokraterna utelämnats. Jag hade gärna sett Piratpartiet och Feministiskt Initiativ i listan också. De är ju tre partier som har starka åsikter i flera av dessa frågor, även om de kanske inte har lika ”heltäckande” program som de sju riksdagspartierna.

  I övrigt tycker jag att det där med licensjakt på varg är en högst perifer fråga när det gäller vilka som skall styra vårt land.

  • Per Pettersson

   Ja, det är trist att DN valt att bara ha nuvarande riksdagspartier med. Man kunde ju åtminstone haft med PP som ju faktiskt sitter med i EU-parlamentet till och med.

   Sen undrar jag också varför det pratas så mycket vargjakt medan det inte pratas något om personlig integritet i princip. Inte heller talas det om HBT-frågor och då framför allt transfrågor. Varför har plötsligt vargjakten kommit upp som ett så viktigt ämne? Obegripligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: