Din guide till EU-valets öppna HBT-kandidater


QX.se har publicerat en lista över de öppna HBT-personer som står på partiernas listor till EU-valet. Mina kolleger i HBT-liberalernas styrelse, Martin Andreasson och Catrine Norrgård, finns självklart med i listningen. Martin kan stoltsera med att vara den kandidat som svarat mest utförligt på frågorna från QX och att han dessutom är den som har bredast och bäst politik för EU. Det gäller både HBT-frågor och övriga politiska frågor. Catrine lyfter fram ett Europeiskt FBI som ett bra verktyg för att stoppa människohandeln, något även jag och Jenny Sonesson är väldigt överens om trots våra motstridiga åsikter om sexköpslagen.

Det glädjer mig mycket att se listningen på QX.se eftersom det sätter fokus på EU-valet och hur HBT-frågor kan drivas på EU-nivå. Dessutom är det bra reklam för de liberala kandidaterna eftersom de har så otroligt bra svar på frågorna.

Annonser

Om Per Pettersson

Liberal debattör, medietekniker och kommunikatör. Aktiv i Liberaldemokraterna och Ung Liberal. Sociala medier-expert. Visa alla inlägg av Per Pettersson

One response to “Din guide till EU-valets öppna HBT-kandidater

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: